menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Sproeibeits voor het verwijderen van lasnaadverkleuringen en hittesporen op grote oppervlakken RVS 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

SBL-3000 RVS Sproeibeits Meerdere opties

Sproeibeits voor het beitsen en passiveren van RVS oppervlaktes. Deze rode RVS sproeibeits heeft een snelle werking, minimale geur en...

68,80

excl. btw

83,25

incl. btw
visibility
shopping_cart

SBL-5000 RVS Sproeibeits Meerdere opties

Zeer krachtige sproeibeits voor het beitsen en passiveren van RVS oppervlaktes. Deze rode RVS sproeibeits heeft een zeer snelle werking,...

68,80

excl. btw

83,25

incl. btw

Sproeibeits

Sproeibeits heeft een super snelle werking met een minimale geur, daarnaast laat het geen vlekken of wolken achter. De gel is geschikt voor het sproeibeitsen van grote oppervlaktes en is geschikt voor alle mogelijke soorten RVS met eventuele lasnaadverkleuringen en hittesporen. 
 

Type sproeibeits

Core Industrial biedt twee varianten aan, namelijk de SBL-3000 sproeibeits en SBL-5000 sproeibeits. De SBL-5000 is een zwaarder variant in vergelijking met de SBL-3000, dit komt door de hoeveelheid zure concentraat dat aanwezig is in het vloeistof. Het gevolg hiervan is de SBL-5000 zware lasnaadverkleuringen en hittesporen met gemak kan verwijderen. Ook kan het gebruikt worden voor hooggeleerde RVS soorten en speciale staalsoorten, zoals Duplex, Inconel en Hastelloy. Door het verschil in concentraat kunnen er kleurverschillen ontstaan. Het is daarom verstandig om na te gaan welk type sproeibeits nodig is om de lasnaadverkleuringen en hittesporen te verwijderen. Hierbij willen onze experts u graag adviseren!
 

Voorschriften sproeibeits

Tijdens gebruik raden wij aan om ten allen tijden rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op, zoals vermeld is op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Handschoenen
Maskers
Overall
Veiligheidslaarzen
 


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies