menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Uitsluitend voor bedrijven
Elektrolytische beitsbaden worden gebruikt voor het polijsten van RVS voorwerpen doormiddel van onderdompeling in polijstbad vloeistof.
Bezig met laden...
visibility

Elektrolytisch polijstbad

Art. P08062

Polijstbad voor onderdompeling. Wordt gebruikt voor het polijsten van RVS voorwerpen doormiddel van onderdompeling in polijstbad...

7.900,00

excl. btw

9.559,00

incl. btw

Elektrolytisch polijstbad

Geeft een stralende finish. Wordt gebruikt voor het polijsten van RVS voorwerpen doormiddel van onderdompeling in polijstbad vloeistof. Deze vloeistoffen polijsten een laag van het RVS oppervlak en geven het een stralende uitstraling. Polijstbaden kunnen gevuld worden met zowel kleine als grote producten. Door het onderdompelen in de vloeistof worden alle buitenzijdes van het voorwerp meegenomen.
 

Op maat gemaakt

De elektrolytische polijstbaden worden naar wens en maat gemaakt van de klant. Hier wordt voornamelijk gekeken naar de afmetingen van de producten die gepolijst moeten worden.

 

Wat is elektrolytisch polijsten?

Elektrolytisch polijsten wordt toegepast om een RVS voorwerp een andere uitstraling te geven. De roestvast stalen voorwerpen worden tijdens dit proces opgehangen in een polijstbad. Onder invloed van elektrolytische stroom en het polijstbad vloeistof wordt de oppervlakkige chroomoxidehuid van het RVS gemanipuleerd. Dit resulteert in een gladder oppervlak en vormt er een glanzende uitstraling op het voorwerp.

 

Handig om te weten

✔ Kans op roest wordt aanzienlijk verkleint

✔ Minder vuilhechting aan het voorwerp dankzij het gladde oppervlak

✔ Steriele en hygiënische afwerking

✔ Makkelijk schoon te maken

✔ Glanzende finish geeft sierwaarde


Laatst bekeken producten