Retourneren

Ook bij het retourneren van producten willen wij je zo goed mogelijk helpen.
 

Hoe werkt omruilen?

Wil je een product omruilen? Geen probleem! Ook daar kunnen wij je bij helpen. Neem contact met ons op door te mailen naar info@core-industrial.nl.
 

Wat is de status van mijn retour?

Indien je een pakket afgeeft bij het postkantoor, dan ontvang je een track & trace code om je retournering te volgen. Daarnaast krijg je een mail als de retournering wordt verzonden en door ons is ontvangen. Onder jouw account vind je een overzicht van je bestellingen en de status daarvan. 
 

Terugbetalingen

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar ons zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Core Industrial B.V. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@core-industrial.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Je ontvangt zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na het retourneren of annuleren van je bestelling, je geld terug.
  • Bij het retourneren of annuleren van je bestelling, betalen wij het hele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten en andere bijkomende kosten aan je terug.
  • Bij het retourneren van een deel van je bestelling betalen wij het aankoopbedrag van het geretourneerde product terug.
  • Kosten voor retourzending komen voor eigen rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Hebben wij hiervoor je rekeningnummer nodig en is dit nog niet bij ons bekend? Dan vragen wij je vriendelijk om je rekeningnummer aan ons door te geven.