menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Uitsluitend voor bedrijven

Vlakkenbeits voor het verwijderen van lichte corrosie, vliegroest en andere verontreinigingen op RVS 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

VBL-2000 RVS Vlakkenbeits - 20KG

Art. P07864

Vlakkenbeits voor het reinigen en nabehandelen van RVS en andere non-ferro metalen. Deze vlakkenbeits geeft een mooi resultaat voor een...

122,00

excl. btw

147,62

incl. btw
visibility
shopping_cart

VBL-3000 RVS Vlakkenbeits - 20KG

Art. P08082

Extra sterke vlakkenbeits voor het reinigen en nabehandelen van RVS en andere non-ferro metalen. Deze vlakkenbeits verwijderd alle...

130,00

excl. btw

157,30

incl. btw

Vlakkenbeits

Vlakkenbeits is geschikt voor het verwijderen van lichte corrosie, vliegroest en andere verontreinigingen op RVS. Ook wordt de vlakkenbeits toegepast na het sproeibeitsen met de SBL-3000 of SBL-5000 sproeibeitsgel voor een mooie egale afwerking.
 

Type vlakkenbeits

Core Industrial biedt twee varianten aan, namelijk de VBL-3000 vlakkenbeits en de VBL-2000 vlakkenbeits. De VBL-3000 is een sterkere variant ten opzicht van de VBL-2000, waardoor deze de zwaardere corrosie en andere verontreinigingen wegneemt. Door het verschil in concentraat kunnen er gebruiksresten ontstaan. Om die reden is het verstandig om na te gaan welk type vlakkenbeits nodig is om de corrosie, vliegroest en andere verontreinigingen op RVS te verwijderen. Hierbij willen onze experts u graag adviseren!
 

Voorschriften vlakkenbeits

Je dient bij het gebruik van vlakkenbeits ten allen tijden rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op zoals vermeld op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Handschoenen
Maskers
Overall
Veiligheidslaarzen  


Laatst bekeken producten