menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Badbeits voor het beitsen, passiveren en reinigen van grote of meerdere RVS onderdelen  


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

BCL-7000 RVS Badbeits concentraat - 20KG

Deze badbeits is een concentraat voor het aansterken van een beitsbad voor het beitsen en passiveren van RVS producten. Neem contact op...

146,40

excl. btw

177,14

incl. btw
visibility
shopping_cart

BCL-9000 RVS Badbeits concentraat - 20KG

Deze badbeits is een concentraat voor het aansterken van een beitsbad voor het beitsen en passiveren van RVS producten. Neem contact op...

76,50

excl. btw

92,57

incl. btw
visibility
shopping_cart

BAL-4000 RVS Badbeits - custom made

Deze badbeits is een op maat gemaakte vulling voor een beitsbad voor het beitsen en passiveren van RVS producten. Neem contact op voor...

0,00

excl. btw

0,00

incl. btw
visibility
shopping_cart

Gedemineraliseerd water - 20L

Gedemineraliseerd water o.a. perfect geschikt voor het opvullen van een beitsbad in combinatie met het beitsbad concentraat.

17,50

excl. btw

21,18

incl. btw

Badbeits

Badbeits is een zeer sterk dompelbeitsconcentraat wat geschikt is voor vele soorten RVS. De badbeits wordt geleverd als concentraat en dient voor gebruik gemengd te worden met water. Het mengsel zal roestdeeltjes, verkleuringen en aanloopkleuren bij de lasnaad en las zone verwijderen.
 

Verhoudingen badbeits

Core Industrial is gespecialiseerd in het adviseren van de optimale verhouding van de beitsbad vloeistof. Deze is namelijk afhankelijk van de gewenste beitstijden, beitsbadtemperatuur, type RVS en het formaat van het beitsbad. Voor het vullen van een beitsbad worden de BCL-7000 RVS badbeits concentraat vermengd met de BCL-9000 RVS badbeits concentraat en verdunt met het gedemineraliseerd water. De verhouding hiervan is heel erg belangrijk en adviseren wij graag op maat!
 

Voorschriften badbeits

Je dient bij het gebruik van badbeits ten allen tijden rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op zoals vermeld op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Handschoenen
Maskers
Overall
Veiligheidslaarzen
 

Voor- en nabehandeling badbeits

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om vooraf het dompelbeitsen de producten te ontvetten met de RVS ontvetter. Na afloop kan de RVS vlakkenbeits gebruikt worden voor een mooi en egaal resultaat. Tevens kan het oppervlakte gepassiveerd worden met het RVS passiveermiddel.  


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies