Over Core Industrial B.V.

Core Industrial B.V. is gespecialiseerd in de levering van machines en industriële accessoires voor de bereiding, de afwerking en het reinigen van roestvrij staal aan diverse markt sectoren. Alles wat u nodig heeft op het gebied van reinigingsmiddelen en oppervlaktebehandeling, kunt u bij ons vinden. Industriële producten van de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologie.

Ook hebben wij een groot assortiment veiligheidsproducten om ervoor te zorgen dat u veilig kunt werken. U hoeft niet verder te zoeken, Core Industrial B.V. heeft het allemaal.


Meer dan 30 jaar ervaring
Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een reputatie opgebouwd voor efficiëntie, integriteit en betrouwbaarheid. We zijn erg betrokken bij onze klanten. Hiermee hebben we een reputatie opgebouwd die ons tot Nederlands meest toonaangevende leverancier van producten voor de industrie maakt. In samenspraak met onze relaties worden producten ontwikkeld die voldoen aan de wensen en eisen van nu.

Wij doen er alles aan om onze opgebouwde reputatie in stand te houden door aan de behoeftes en wensen van onze klanten te voldoen. Dit met een innoverende benadering, een uitstekende dienstverlening, deskundig advies en kwaliteitsproducten tegen een concurrerende prijs. Wat uw eisen en wensen ook mogen zijn, wij kijken er naar uit om met u te kunnen samenwerken en u de juiste oplossingen te bieden!


Kwaliteit
Bij Core Industrial B.V. leveren we een breed assortiment. De door ons geleverde producten voldoen ruimschoots aan de eisen van de professionele industrie en zijn waar nodig voorzien van de juiste certificatie.

Service & levering
Wij streven er dag in dag uit naar om u een niet te evenaren service te kunnen bieden. Zo bieden we demonstraties aan op locatie en worden bestellingen die u vóór 16:00 uur plaatst, dezelfde dag verzonden! U ontvangt een Track & Trace code om uw pakket gedurende het transport te kunnen volgen. Bevalt het product niet? Dan kunt u deze kosteloos retourneren.

Onze speerpunten
✔ Demonstratie op locatie mogelijk!
✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg uw pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!