menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Uitsluitend voor bedrijven

Beitsproducten zonder giftig gevarensymbool. Verkrijgbaar als beitspasta, sproeibeits, badbeits, ontvetter, passiveermiddel en RVS reiniger.

Bezig met laden...
visibility

BPL-1000 RVS Beitspasta - Zonder doodskop - 2KG

Art. P08091

Beitspasta zonder doodskop. Deze beitspasta heeft een identieke prestatie als giftige beitspasta's. Zonder doodskoppen verpakt, zonder...

31,00

excl. btw

37,51

incl. btw
visibility

SBL-1000 RVS Sproeibeitsgel - Zonder doodskop

Meerdere opties

Sproeibeits voor grotere oppervlaktes. Geschikt voor alle soorten RVS met lasnaadverkleuringen en hittesporen. Sproeibeits heeft een...

99,95

excl. btw

120,94

incl. btw
visibility

BAL-1000 RVS Badbeits - Zonder doodskop

Meerdere opties

Badbeits voor onderdompeling. Voor het vullen of aansterken van een beitsbad. Wordt gebruikt voor het beitsen en passiveren van RVS...

155,50

excl. btw

188,16

incl. btw
visibility

ONL-1000 RVS Ontvetter - Zonder doodskop - 25L

Art. P08102

Ontvetter zonder doodskop. Voor het ontvetten van RVS. Heeft een snelle werking en geeft een optimale voorbereiding voor het...

107,50

excl. btw

130,08

incl. btw
visibility

PAL-1000 RVS Passiveermiddel - Zonder doodskop - 10KG

Art. P08096

Voor een versnelde passivatie. Zorgt ervoor dat het RVS corrosiebestendig wordt. Naspoelen met water is met deze variant niet meer nodig.

68,00

excl. btw

82,28

incl. btw
visibility

SRL-1000 RVS Schuimreiniger - 500ml

Art. P08009

RVS reiniger reinigt, polijst en beschermt in één bewerking. Geschikt voor roestvast staal, chroom, koper, aluminium en kunststof....

16,95

excl. btw

20,51

incl. btw

Beits zonder doodskop


Een nieuwe generatie innovatieve beitsproducten markeert een vooruitgang, waarbij geen giftige gevarensymbolen of doodskoppen meer op de verpakking te vinden zijn. Dit vertegenwoordigt een aanzienlijke verbetering op het gebied van veiligheid en gezondheid voor gebruikers, in vergelijking met traditionele beitsproducten. De producten in deze geavanceerde lijn zijn verkrijgbaar als beitspasta, sproeibeits, badbeits, ontvetter en passiveermiddel. De snelheid van de werking is vrijwel identiek aan die van de gebruikelijke beitsproducten, terwijl het eindresultaat hetzelfde blijft. 


 

Geen fluorwaterstofzuur

Core Industrial investeert sinds een aantal jaar intensief in hun R&D en productie processen, met als focus verbeterde concentraties. Met een aanhoudende drang tot het verbeteren en optimaliseren van hun vloeistoffen, zijn ze er succesvol in geslaagd om een balans te creëren in de samenstelling, die maakt dat de giftige fluorwaterstofzuur hiermee overbodig is als werkzame stof. Dit is een enorme doorbraak in de beitswereld, waardoor Core Industrial nu welvarend hun beitsvloeistoffen zonder doodskoppen kan aanbieden.

 

Beitspasta, sproeibeits, badbeits, ontvetter en passiveermiddel

Sproeibeitsers kunnen in combinatie met hun sproeibeits zonder doodskop nu ook gebruik maken van ’s werelds eerste sproeibeits mengpomp. Ook verzorgt Core Industrial op maat gemaakte beitsbaden voor de badbeits zonder doodskop. Daarnaast zorgt het passiveermiddel er voor dat het RVS binnen één minuut is gepassiveerd. Dit product is volledig non-dangerous.
 

Identieke prestatie

Het eerste waar de meesten aan denken als er een nieuw, duurzamer product op de markt komt is: concessies doen. Geen ongezonde reactie, want voor wat komt wat, dat begrijpen de meesten maar al te goed. Echter, is de prestatie van de vloeistoffen zonder doodskop van Core Industrial hetzelfde als de traditionele beitsvloeistoffen. Dus, heb je in het verleden doeltreffend met de traditionele vloeistoffen van Core Industrial kunnen werken? Dan kan je met een gerust hart aan de slag met de beitsproducten zonder toxische gevarensymbolen.

 


Verbeterde kwaliteit

Door de verbeterde kwaliteit als resultaat van het testen in voorgaande jaren heeft Core Industrial hun beitsvloeistoffen weten te verbeteren. Bedrijven die vertrouwen of verduurzaming hoog in het vaandel hebben kunnen met deze vloeistoffen hun integriteit verzekeren bij klanten en belanghebbenden. Door met duurzamere vloeistoffen te werken wordt de waarde van de oppervlaktebehandeling ook verhoogd. Daarnaast is dit uiteraard ook een directe investering in ieders bedrijfs-milieu, gezien dit een vriendelijkere werkwijze biedt voor medewerkers in de beitserijen door blootstelling op de langere termijn.


Vermindert giftig afval

Door het gebruik van minder giftige stoffen in productieprocessen kan bijvoorbeeld de behoefte aan dure en ingewikkelde afvalverwerkingstechnieken worden verminderd. Verminderd giftig afval is ook een belangrijk aspect van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bedrijven die zich inzetten voor het verminderen van hun giftige afval laten zien dat ze zich bewust zijn van hun impact op het milieu en dat ze bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties. Core Industrial helpt bedrijven in het ontzorgen van hun afvalwater, als gevolg van de nabehandelingen van RVS.


BPL-1000 RVS Beitspasta – Zonder doodskop
Deze BPL-1000 RVS Beitspasta, zonder giftig gevaarsymbool, heeft een identieke prestatie als de beitspasta’s met een doodskop. Geen doodskoppen op de verpakking en zonder fluorwaterstofzuur. Bevat een minder sterke geur.
 

SBL-1000 RVS Sproeibeitsgel – Zonder doodskop
Voor grote oppervlaktes. De SBL-1000 Sproeibeitsgel is geschikt voor het sproeibeitsen van alle soorten RVS met lasnaadverkleuringen en hittesporen. Sproeibeits heeft een zeer snelle werking met een minimale geur, daarnaast laat het geen vlekken of wolken achter. Resultaat is identiek en de werking ligt nagenoeg aan die van de traditionele beitsproducten Sproeibeitsers kunnen in combinatie met sproeibeits, zonder giftig gevaarsymbool, nu ook gebruik maken van ’s werelds eerste sproeibeits mengpomp. 

 

BAL-1000 RVS Badbeits – Zonder doodskop

Badbeits zonder doodskop. BAL-1000 RVS Badbeits is een gebruiksklaar beitsmiddel bedoeld voor de inhoud van een beitsbad waarbij de producten ondergedompeld worden. Deze wordt onder andere gebruikt om oxiden van lassen of grote oppervlakken te verwijderen. Het uiteindelijke esthetische resultaat is een matte uitstraling van het RVS. Resultaat is identiek en de werking ligt nagenoeg aan die van de traditionele beitsproducten.
 

PAL-1000 RVS Passiveermiddel – Zonder doodskop

Passiveermiddel zonder doodskop. De PAL-1000 RVS Passiveermiddel zorgt voor een versnelde passivatie op het roestvrij stalen oppervlak. In tegenstelling tot een traditioneel passiveermiddel, hoef je na het beitsen en gepassiveerd te hebben, niet meer na te spoelen met water. Dit bespaart naast tijd ook verontreinigd afvalwater. Met twee handelingen bespaar je hiermee verontreinigd spoelwater: gedurende het proces met het passiveermiddel en de naspoeling die niet meer van toepassing is. Resultaat is identiek maar de werking is nog sneller dan de traditionele producten, het RVS oppervlak is namelijk binnen 1 minuut al gepassiveerd!

 

Voorheen werd er bij het beitsen van RVS gebruik gemaakt van giftige chemicaliën die nadelig waren voor roestvast stalen beitserijen. Tegenwoordig adviseert Core Industrial liever in het verbeterd alternatief. 

 

Voordelen van beitsen zonder doodskop

✔ Vermindert hoeveelheid giftig afval

✔ Verhoogt de kwaliteit en waarde van de oppervlaktebehandeling wanneer er met hoogwaardigere vloeistoffen wordt gewerkt

✔ Biedt bedrijven de mogelijkheid om meer te verduurzamen binnen hun bedrijfs-milieu

✔ Minder schadelijk / vriendelijker voor de gezondheid op de lange termijn

✔ RVS is binnen 1 minuut gepassiveerd met de PAL-1000 Passiveermiddel 

 


Laatst bekeken producten