menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Passiveermiddel om de passiveerlaag van een RVS oppervlakte sneller te herstellen na het beitsen 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

PAL-2000 RVS Passiveermiddel - 20KG Art. P07989

Dit passiveermiddel hersteld de passivatielaag van het RVS waardoor deze volledig corrosiebestendig wordt. Dit wordt vaak toegepast na...

98,60

excl. btw

119,31

incl. btw

Passiveermiddel

Passiveermiddel is een middel om ervoor te zorgen dat het RVS oppervlakte direct wordt gepassiveerd. Dit passiveermiddel wordt voornamelijk gebruikt na het beitsen van RVS producten. Dit kan worden gebruikt in een bad of direct op een product verneveld worden. Dit is vooral belangrijk om uit te voeren na het beitsen van RVS producten in een beitsbad. Indien er niet direct wordt gepassiveerd door middel van een RVS passiveermiddel, bestaat de kans op corrosieverschijnselen op het gebeitste oppervlakte. Door middel van het aanbrengen van dit middel herstelt de beschermende passieve laag van het RVS.
 

Voorbehandeling passiveermiddel

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om vooraf het passiveren de producten te ontvetten met de RVS ontvetter, tenzij deze hiervoor zijn gebeitst.
 

Voorschriften passiveermiddel

Tijdens gebruik raden wij aan om ten allen tijden rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op, zoals vermeld is op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Handschoenen
Maskers
Overall
Veiligheidslaarzen  


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies