menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Uitsluitend voor bedrijven

Beitspasta voor het verwijderen van lasnaadverkleuringen op het RVS

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

BPL-1000 RVS Beitspasta - NON TOXIC - 2KG

Art. P08091

Niet giftige beitspasta. Deze non-toxische beitspasta heeft een identieke prestatie als de giftige beitspasta's. Zonder doodskoppen...

31,00

excl. btw

37,51

incl. btw
visibility

BPL-3000 RVS Beitspasta - 2KG

Art. P07862

Beitspasta voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden. Deze rode beitspasta heeft een snelle werking, minimale geur en geeft geen...

29,70

excl. btw

35,94

incl. btw
visibility

BPL-5000 RVS Beitspasta - 2KG

Art. P07967

Extra sterke beitspasta voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden. Deze zeer krachtige rode beitspasta heeft een zeer snelle...

29,70

excl. btw

35,94

incl. btw
visibility
shopping_cart

Beitskwast

Art. P08058

Chemiebestendige beitskwast voor het egaal aanbrengen van de beitspasta op de RVS lasnaden.

4,20

excl. btw

5,08

incl. btw

Beitspasta

Beitspasta is bedoeld om op een snelle en efficiënte wijze oxiden van lasnaadverkleuring op het RVS te verwijderen. De aantasting op het basis oppervlak en het damp is minimaal met beitspasta. Ook druipt de vloeistof niet wanneer het aangebracht wordt op oppervlakken. Ten slotte laat deze vloeistof geen kringen achter en is het een zeer effectief middel door het hoge rendement.
 

Type beitspasta

Core Industrial biedt twee varianten aan, namelijk de BPL-5000 RVS beitspasta en de BPL-3000 RVS beitspasta. De BPL-5000 is een zwaarder variant in vergelijking met de BPL-3000, dit komt door de hoeveelheid zure concentraat dat aanwezig is in het vloeistof. Het gevolg hiervan is de BPL-5000 zware lasnaadverkleuringen en hittesporen met gemak kan verwijderen. Door het verschil in concentraat kunnen er kleurverschillen ontstaan. Het is daarom verstandig om na te gaan welk type beitspasta nodig is om de lasnaadverkleuringen en hittesporen te verwijderen. Hierbij willen onze experts u graag adviseren!
 

Behandelingstijden beitspasta

TIG-lassen vereisen inwerktijden van ca. 10-30 minuten. MIG-lassen vereisen inwerktijden van ca. 15-60 minuten. Het is, voordat je begint, raadzaam om enkele testen op monsters uit te voeren om de juiste tijd te bepalen.

Voorschriften beitspasta

Beitspasta is een zeer zuur product. Tijdens gebruik raden wij aan om ten allen tijden rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op, zoals vermeld is op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Handschoenen
Maskers
Overall
Veiligheidslaarzen
 

Nabehandeling beitspasta

Voor een optimaal resultaat is het van belang om tijdens de nabehandeling de beits af te spoelen met een hogedrukspuit. We raden je het gebruik van VBL- 2000 RVS Vlakkenbeits aan na het beitsen om het beste esthetische resultaat te krijgen. Breng voor het passiveren PAL-2000 RVS passiveringsvloeistof aan en raadpleeg hiervoor de bijbehorende gebruiksaanwijzing voordat je het product gebruikt.  


Laatst bekeken producten