menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Maskers voor het beschermen tegen bacteriën, virussen, schadelijke en chemische stoffen 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Mondkapje 3-laags type IIR - 50 pak

De IIR mondmasker is van zeer hoge kwaliteit en met haar 95% bacterie filterprestatie wordt de drager beschermt tegen bacteriën en...

15,00

excl. btw

15,00

incl. btw
visibility
shopping_cart

Mondmasker 5-laags FFP2 - 10 pak

De FFP2 mondmasker is van zeer hoge kwaliteit en met haar 95% bacterie filterprestatie wordt de drager beschermt tegen bacteriën en...

14,90

excl. btw

14,90

incl. btw
visibility

Gas- en dampmasker 3M 9936

Dit 3M Gas- en dampmasker 6057 zorgt voor bescherming tegen lichte dampen en nevel van zuren. Perfect geschikt voor het dragen bij...

9,10

excl. btw

11,01

incl. btw
visibility

Gelaatsmasker 3M 7907S

Het 3M 7907S Volgelaatsmasker zorgt voor gezichts- en ademhalingsbescherming bij het gebruik van chemicaliën en beitsproducten zoals...

240,00

excl. btw

290,40

incl. btw
visibility

Gas- en dampfilter 3M 6057 (paar)

Deze 3M Gas- en dampfilters 6057 worden bevestigd op het 3M Volgelaatsmasker 7907S en zorgen voor bescherming tegen dampen en nevel van...

12,20

excl. btw

14,76

incl. btw

Maskers

Maskers kunnen gebruikt worden om je gezicht te beschermen van schadelijke stoffen, gassen, bacteriën of virussen. Wij bieden maskers aan voor professioneel gebruik, zoals chirurgische mondkapjes en gasmaskers.

De maskers voldoen aan de Nederlandse en Europese veiligheidsnormen, daarnaast worden de mondmaskers type IIR in onze eigen fabriek in Maasland gemaakt.
 

Mondkapjes

De mondkapjes type IIR, ook bekend als de chirurgische mondmaskers zijn tijdens het Corona virus van groot belang geworden. Ze bieden de omgeving van de drager namelijk bescherming tegen druppels, hoesten en niezen. Door de drie lagen laat het ook geen vocht door en heeft een bacterie filterprestatie van 95%.

Deze mondkapjes worden door ons in eigen fabriek geproduceerd, daarmee bieden wij de garantie dat wij kwaliteit leveren! Ook voldoen de mondmaskers aan de Europese veiligheidsnormen. De mondmaskers zijn geschikt voor zowel professioneel als consumentengebruik. Hierdoor voldoet dit mondkapje aan de regels van het openbaar vervoer.
 

Mondkapjes kopen

Bent u geïnteresseerd in grote getalen mondkapjes kopen? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Onze experts helpen u graag met uw vragen.
 

Gasmasker

Dampen ontstaan tijdens het werken met verf, beits, verdunningsmiddelen, lijmsoorten en kitsoorten. De gassen en dampen kun je niet ruiken, maar zijn zeer giftig en kunnen schade aan de luchtwegen toebrengen. Ook kan het bij het inademen in je bloedbaan terechtkomen tot ernstige gevolgen van dien. Om die reden is het van belang om een professioneel gasmasker te gebruiken.

Een professioneel gasmasker gaat een lange tijd mee, echter moet regelmatig het filter worden vervangen. Het vervangen van een filter is een simpel proces en is slechts een kwestie van losdraaien.
 

Gasmasker filter

De 3M filter is perfect gemaakt voor het gasmasker dat wij verkopen. Het wordt aangeraden om het filter bij regelmatig gebruik te vervangen. Het gasmasker filter beschermt de dragen tegen bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen.  


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.