menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Uitsluitend voor bedrijven
Reinigingsvloeistoffen voor het reinigen van RVS oppervlakken met een Inoxliner lasnaadreiniger
Bezig met laden...
visibility

SCL-212 Milde reinigingsvloeistof

Meerdere opties

De SCL-212 milde beitsvloeistof is voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden met de lasnaadreiniger. NSF gecertificeerde vloeistof...

35,00

excl. btw

42,35

incl. btw
visibility

SCL-255 Reinigingsvloeistof

Meerdere opties

De SCL-255 beitsvloeistof is voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden met de lasnaadreiniger. NSF gecertificeerde vloeistof zonder...

35,00

excl. btw

42,35

incl. btw
visibility

SCN-100 Neutrale reinigingsvloeistof

Meerdere opties

De SCN-100 is een PH-neutrale beitsvloeistof en laat hierdoor geen witte vlekken achter bij opdroging. Enkel geschikt voor het beitsen...

40,60

excl. btw

49,13

incl. btw
visibility

SCL-500 Neutraliseermiddel

Meerdere opties

Dit SCL-500 neutraliseermiddel is voor het neutraliseren van de resten beitsvloeistof die achter blijven na het beitsen met de...

17,50

excl. btw

21,18

incl. btw
visibility

Kraan t.b.v. SCL255, SCL212, SCL500 vat

Art. P07901

Kraan voor de kunststof 5L en 25L vaten. Geschikt voor het tappen van de SCL-beitsvloeistoffen en neutraliseermiddel.

7,15

excl. btw

8,65

incl. btw

Vloeistoffen voor Inoxliner lasnaadreiniger

De SCL reinigingsvloeistof serie zijn vloeistoffen die gebruikt moeten worden wanneer er gebruikt wordt gemaakt van de Inoxliner lasnaadreiniger. De reinigingsvloeistof gaat een interactie aan met de elektrische stroom om zo lasverkleuring, hittesporen, oppervlakteverontreiniging en andere niet-fysieke oneffenheden van roestvrijstaal en non-ferro materialen te verwijderen.

De vloeistof bevat geen salpeterzuur of zwavelzuur, hierdoor wordt het materiaal niet aangetast en ontstaat er geen verkleuringen of vlekken op het materiaal.
 

Verschillen in reinigingsvloeistof

Er staan drie soorten reinigingsvloeistof dat gebruikt kan worden met een Inoxliner lasnaadreiniger, namelijk de SCL-212, SCL-255 en de SCN-100 PH neutraal. De SCL-212 reinigingsvloeistof is een milde variant, waarmee lichte lasnaden en geslepen RVS gemakkelijk gereinigd worden. Vervolgens is er de SCL-255 reinigingsvloeistof. Dit is een zwaarder middel en is geschikt voor het reinigen van TIG en MIG lasnaden. 

Tijdens het reinigen met de Inoxliner lasnaadreiniger kan het mogelijk voorkomen dat de resten van de vloeistoffen moeilijk zijn weg te spoelen. Hiervoor kan de SCN-100 neutraliseermiddel gebruikt worden, wat ervoor zorgt dat er geen vlekken worden achtergelaten op het materiaal. 
 

Neutraliseermiddel voor Inoxliner lasnaadreiniger

Na afloop van het reinigen van het RVS oppervlak of lasnaden met de lasnaadreiniger, raden wij aan om neutraliseermiddel te gebruiken. Het middel verwijdert achtergebleven sporen van vettigheid en neemt vlekken weg op het RVS oppervlak. 
 

NSF Certificering

De reinigingsvloeistoffen zijn NSF gecertificeerd, dit betekent dat het middel geen giftige zuren bevat en dus geschikt is voor gebruik in de voedings- en farmaceutische industrie. Om als NSF gecertificeerd product bestempeld te worden, worden er uitgebreide producttests, materiaalanalyses en onaangekondigde fabrieksinspectie gedaan. 

Core Industrial is marktleider op het gebied van NSF gecertificeerde producten binnen de voedingsindustrie. Wij zijn de leverancier van bijna elke fabrikant van voedingsmachines, ook leveren we aan alle grote voedselverwerkingsbedrijven die onze middelen in eigen productie mogen gebruiken.  
 


Laatst bekeken producten