NSF Certificering


Een NSF certificering wordt uitgegeven door NSF International. NSF is een Amerikaanse non-profit stichting en is gespecialiseerd in het testen van producten rondom het kader van gezondheid en veiligheid voor de consument.  De National Sanitisation Foundation is uitgegroeid tot een wereldleider en geeft certificeringen uit in meerdere landen, waaronder Nederland.

De beitsproducten van Core Industrial zijn uitgebreid getest en gecertificeerd met een NSF certificaat. Er zijn maar 40 bedrijven over de hele wereld die zo een certificaat bezitten en daar zijn wij erg trots op. De producten zijn op de volgende zaken door NSF getest:

✔ Het label op het product vertelt daadwerkelijk wat er in het voedingssupplement zit
✔ Alle ingrediënten die in het product zitten zijn uitgelegd en staan volledig op het label
✔ Het product voldoet aan de hoogste standaarden m.b.t. puurheid
✔ Ook betekent de NSF certificering dat de productie volledig voldoet aan de current Good Manufacturing Practices (cGMP’s). Dit betekent dat NSF alleen een product certificeert als de producent voldoet aan de extreme eisen.

Welke producten van Core Industrial hebben een NSF-certificaat?
Vloeistoffen die worden gebruikt in combinatie met de WELDBrush lasnaadreiniger.

SCL-212 milde reinigingsvloeistof
SCL-255 reinigingsvloeistof
SCL-500 neutraliseermiddel


Heeft u nog meer vragen?
Heeft u vragen over het NSF certificaat of wilt u meer weten over de certificeringen van Core Industrial? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag!
    02-11-2020 16:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.