menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Kränzle hogerdrukreinigers voor het grondig en probleemloos reinigen van hardnekkige vervuilingHogedrukreinigers

De Kranzle hogedrukreiniger is een kwalitatief zeer goede hogedrukreiniger. Door de hoge kwaliteit hebben de hogedrukreinigers een lange levensduur en blijft het vermogen tijdens gebruik stabiel. De apparaten zijn ontwikkeld voor professioneel en intensief gebruik om zo overal hardnekkige vervuilingen grondig en probleemloos te reinigen. 
 

Kranzle hogedrukreiniger

Wij bieden een divers aanbod van Kranzle hogedrukreinigers. Het assortiment bestaat uit professionele reinigingsapparatuur die geschikt zijn voor allerlei soorten werkzaamheden. Een Kranzle hogedrukreiniger staat bekend om kwaliteit en is voorzien van RVS kleppen wat resulteert in een langere levensduur. 

Ook heeft een Kranzle hogedrukreiniger een aantal handige systemen, zoals het automatisch uitschakelen van de machine na het te lang niet gebruiken van het reinigingsapparaat. Dit bespaart energie. 
 

Kranzle 

In 1974 is Kranzle begonnen met het produceren van reinigingsapparatuur in een fabriek in Duitsland. Het bedrijf staat bekend om het leveren van producten van een hoge kwaliteit, ook zijn ze constant bezig met het innoveren van de Kranzle hogedrukreinigers. Zo is een Kranzle hogedrukreiniger altijd voorzien van RVS kleppen en een handig stopsysteem om energie te besparen. De constante innovatie heeft ervoor gezorgd dat hun hogedrukreinigers bekend staan om kwaliteit en een lange levensduur.
 

Tips hogedrukreinigers

Tijdens het gebruik van hogedrukreinigers in combinatie met chemie en beitsproducten raden wij aan om ten allen tijden rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op, zoals vermeld is op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Handschoenen
Maskers
Overall
Veiligheidslaarzen
 

Kranzle hogedrukreiniger aanbieding

Kranzle hogedrukreiniger aanbieding? Wij bieden onze producten aan voor de scherpste prijzen!  


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies