menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Uitsluitend voor bedrijven

Desinfectiemiddelen voor het desinfecteren en ontsmetten van handen en andere oppervlaktesDesinfectiemiddelen

Desinfectiemiddelen zijn ontsmettingsmiddelen die ziekteverwekkers, zoals virussen en bacteriën, doden of inactiveren. Het desinfecteren van oppervlaktes en handen zorgt ervoor dat de micro-organismen onschadelijk worden gemaakt. Dit komt doordat de werkzame stoffen in desinfecterende middelen de ziekteverwekkers bestrijden en het hen moeilijker maken om te verspreiden. De beste manier om een goede hygiëne te garanderen is door water en (desinfecterende) zeep te gebruiken en daarna desinfecterende producten te gebruiken.
 

Desinfecterende handgel en desinfectiedoekjes

Soms zijn er momenten waarop het onmogelijk is om handen of het gewenste oppervlak te desinfecteren. Je bent bijvoorbeeld op een openbare plek, zoals in het openbaar vervoer, in een restaurant of je kunt je werkplek niet verlaten. Met desinfecterende handgel en desinfectiedoekjes voorkom je dit soort momenten en kun je zonder zorgen de handen of het gewenste oppervlak ontsmetten.

Desinfecterende handgel alcohol is een effectief middel dat handen hygiënisch en snel reinigt zonder water en zeep. De ontsmettingsgel heeft een antibacteriële werking en geeft de handen een schoon en fris gevoel. De Santé desinfecterende handgel 100ml, 130ml en 236ml zijn van klein formaat en kunnen op ieder moment van de dag gebruikt worden om handen te ontsmetten.
 

Desinfectiedoekjes

De desinfectiedoekjes zijn een handig middel om oppervlakken te desinfecteren. De antibacteriële wipes zijn geschikt voor het reinigen van bureaus, werktafels en grote oppervlakken, zoals kantoorruimtes en kantines. De desinfectiedoekjes laten een schoon oppervlak en een frisse geur achter en maken ziekteverwekkers onschadelijk.
 

Desinfecterende handgel alcohol

Om handen optimaal te ontsmetten met handgel dient er een kleine dosis, ongeveer 3ml, op schone en droge handen te worden aangebracht. Vervolgens verdeel je de gel door met een wasbeweging over de handen, rond de nagels en de tussenruimtes te wrijven. Dit doe je voor 30 seconden totdat het desinfectiemiddel volledig opgedroogd is. De Aloe Vera laat een fris gevoel achter en maakt het mogelijk om de desinfecterende handgel alcohol regelmatig te gebruiken zonder irritatie.
 

Desinfecterende handgel kopen

Bij Core Industrial kun je desinfecterende handgel kopen in verschillende formaten. Wij verkopen naast de desinfecterende handgel 1 liter, ook handgel 500 ml en in handige meeneemformaten. Door dit brede assortiment maken wij het mogelijk om op ieder moment van de dag handen te ontsmetten. Daarnaast geldt deze werkdag voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
 

Desinfectiezuil

Op openbare plekken wordt door mensen steeds meer verwacht dat bedrijven, ziekenhuizen en de horeca meewerken aan het bestrijden van het virus. Met een desinfectiezuil maak je het voor klanten mogelijk om op een contactloze manier de handen te ontsmetten. In combinatie met de desinfecterende handgel 1 liter wordt de desinfectiepaal geactiveerd met een drukbeweging.
 

Handgel grootverpakking

Als bedrijf, restaurant, ziekenhuis of bibliotheek wil je graag aan jouw gasten laten zien dat je het virus serieus neemt. Bij desinfecterende handgel kopen merk je wellicht dat het vaak onmogelijk is om handgel in grote hoeveelheden te kopen. Wij bieden een handgel grootverpakking aan voor verschillende formaten, bijvoorbeeld voor desinfecterende handgel 500 ml, 1 liter en desinfectiedoekjes.

Tip! Koop een desinfectiezuil in combinatie met een handgel grootverpakking voor handig gebruik.


Laatst bekeken producten