menu close
Gratis bezorging vanaf 220,-
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Uitsluitend voor bedrijven

Desinfectiezuilen voor het desinfecteren en ontsmetten van handen op drukke plekkenDesinfectiezuilen

Een desinfectiezuil is meestal een paal of een blok met daarin desinfecterende handgel in de vorm van een pomp of een reservoir. Er zijn veel verschillende maten en mogelijkheden bij desinfectiezuilen. Wij van Core Industrial bieden een aantal soorten aan.
 

Desinfectiezuil met contactloze dispenser

Een desinfectiezuil met contactloze dispenser is een zeer populaire desinfectiezuil binnen ziekenhuizen, restaurants, scholen en bibliotheken. De dispenser werkt door middel van een infrarood sensor dat geactiveerd wordt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Het is een handige en bovendien veilige vorm van desinfecteren omdat er gebruikt wordt gemaakt van een contactloze dispenser. Hierdoor kunnen bezoekers, klanten en medewerkers zorgeloos hun handen desinfecteren en zichzelf beschermen tegen bacteriën en virussen.
 

Contactloze dispenser

Naast een desinfectiezuil met sensor, is het mogelijk om alleen een dispenser te gebruiken. De contactloze dispenser desinfectie kan worden gemonteerd op een zelfgemaakte paal of aan een muur. Hiermee kunt u ruimte besparen bij de ingang van uw praktijk of ontvangstruimte.
 

Desinfectiezuil

Er is ook een desinfectiezuil in de vorm van een blok. Deze desinfectiezuilen zijn speciaal gemaakt voor zeer drukke plekken, zoals winkelcentra, vliegvelden en het openbaar vervoer. De contactloze desinfectiezuilen hebben een inhoud voor zeer grote doseringen (14 000 tot 56 000). In vergelijking met de desinfectiezuil met contactloze dispenser, is dit een erg groot verschil. Daarbij zijn deze desinfectiezuilen erg toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Als bedrijf wil je aan jouw klanten en medewerkers laten zien dat je hygiëne serieus neemt en dat je samen met hen het Corona virus wilt bestrijden. Om deze boodschap te versterken is het mogelijk om het desinfectiezuil naar eigen wensen aan te passen. Zo kunnen bijvoorbeeld de kleuren en de boodschap aangepast worden. Ook kun je je eigen logo toevoegen.
 

Desinfectiepaal

Een desinfectiepaal is een paal met desinfecterende handgel dat geactiveerd wordt door middel van een voetpedaal. Hierdoor wordt de paal niet aangeraakt en kunnen mensen veilig hun handen ontsmetten.

De desinfectiepaal wordt standaard meegeleverd met 1l desinfecterende handgel.


Laatst bekeken producten